Szerver üzemeltetés, rendszerfelügyelet

 

A Bázis Informatika Kft fő tevékenysége: informatikai rendszerek üzemeltetése, felügyelete, telepítése.


Szakembereink – szerződés függvényében – akár napi 24 órában felügyelik és üzemeltetik a helyszínen működő szervereket, komplett szerver szobákat, hálózatot. Folyamatosan figyelemmel követjük a rendszer működését, melynek köszönhetően észleljük az esetleges hibás működést és azonnal be tudunk avatkozni, hogy elkerüljünk egy kritikus leállást. (A szerver leállásából adódó veszteségek számszerűsíthetőek, és ne feledkezzünk el a partnerekkel szembeni súlyos erkölcsi és presztízsveszteségről sem.)

A modern technológiáknak köszönhetőn napjainkban a szerverek felügyeletének ellátása nem követeli meg a fizikai kontaktust a számítógép és a szakember között, ezek a beavatkozások távoli számítógépekről ugyanolyan biztonsággal és hatékonysággal elvégezhetőek, mintha a szomszéd irodában lenne a rendszergazda.

Szakembereink folyamatos szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon vesznek részt! Microsoft környezetben szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk biztosíték a magas szintű és szakmai színvonalú szolgáltatások ellátására.

Üzemeltetési szerződéseink keretén belül nagy tapasztalattal rendelkező felkészült csapatot biztosítunk, a folyamatos rendelkezésre állás mellett kiszállási díjat sem számolunk, mikor a helyszínen kell dolgoznunk (pl. hardver karbantartás). A Bázis Informatika Kft nem megy szabadságra, nem megy táppénzre, mindig van képzett szakember, aki a feladatokat ellátja.

A számítógép munkaállomások és perifériák (nyomtató, monitor, szkenner, …) üzemeltetésénél továbbra is nagy jelentősége van egy helyszínen dolgozó rendszergazdának, aki azonnal tud reagálni a felhasználók kéréseire. Szolgáltatásunk erős szakmai támogatást biztosít részére, és a tervezett távolléte esetén (szabadság, továbbképzés, táppénz) azonnali, szakszerű helyettesítését is meg tudjuk oldani. Igény esetén rendszergazdai szolgáltatást is tudunk biztosítani, de alapvetően a szerver szobák üzemeltetése a célunk. Ilyen esetekben optimális és költséghatékony megoldás a Bázis Informatika Kft szolgáltatását igénybe venni!

 

 
7400 KAPOSVÁR, SZENT IMRE U. 18. - BÁZIS INFORMATIKA
 
 

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek       8:00 - 16:30

 

Linkgyüjtemény

Elérhetőségek

H-7400 Kaposvár,  Szent Imre u. 18.  
     
 Ügyvezető: +36 30 881-6070 
 Ügyfélszolgálat: +36 82 810-542
 Értékesítés: +36 82 810-542
  +36 30 579-2213
 
     
E-mail: info@bazisinfo.hu