Eszközfinanszírozás, eszközbérlet hosszútávra

 

A Bázis Informatika Kft. tevékenységei közé tartozik Szerver számítógépek kihelyezése, felügyelete és üzemeltetése. A szerver konfigurációkat (hardver+szoftver) a megrendelő telephelyére szállítjuk és a belső, zárt hálózatában fog üzemelni az általa megadott jogosultságokkal.


Informatikai vállalkozásként egyedülálló Tartós bérlet konstrukciónknak köszönhetően banki ügyintézés nélkül tudunk szerződést kötni ügyfeleinkkel, ezáltal kedvezőbb havi díjakkal és nagyon rugalmas feltételekkel tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Microsoft partnerként a szoftverek havi díjas konstrukcióban történő értékesítésére is jogosultak vagyunk, így akár pár hónapra is tudunk biztosítani szoftver licenceket a teljes vételár töredékéért. Szerver konfigurációk (hardver + Microsoft szoftverek) havi díja hozzávetőleg úgy alakul, hogy az egyösszegű vételárat elosztjuk 36-al, és így megkapjuk az 1 havi díjat.

Igény esetén a szerződés keretén belül egyéb eszközöket is tudunk biztosítani (PC, Monitor, UPS, switch, tűzfal, …), melyet az átalánydíjjal együtt havonta, részletekben fizethet. Az eszközöket 1-2 napra vagy hónapra is igénybe lehet venni, de a hosszabb, 3 éves szerződések esetén, a futamidő végén tulajdonba kerülnek.

Cégünk a hardver- és szoftverfinanszírozástól kezdve a teljes rendszer kiépítését és az azon túli üzemeltetést is el tudja látni. Rendszergazda szolgáltatás keretein belül akár a komplett szerver infrastruktúrát is tudjuk biztosítani. Célunk, hogy egy meghibásodás esetén a lehető legrövidebb időn belül üzemképes rendszert adjunk vissza. A „tükör szerver” megoldással folyamatos, leállás nélküli működést is el tudunk érni!

Ajánlatunkkal nagy összegű beruházás nélkül tudja fejleszteni informatikai eszközállományát, így megtartva versenyképességét, hatékonyságát, likviditását és hitelképességét. Adminisztrációs szempontból nem jelentkezik hitelállományként, ezáltal bármilyen más fejlesztésnél, pályázatnál sem kell feltüntetni egyéb kötelezettségként.

NINCS BANKI ÜGYINTÉZÉS!

 

 
7400 KAPOSVÁR, SZENT IMRE U. 18. - BÁZIS INFORMATIKA
 
 

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek       8:00 - 16:30

 

Linkgyüjtemény

Elérhetőségek

H-7400 Kaposvár,  Szent Imre u. 18.  
     
 Ügyvezető: +36 30 881-6070 
 Ügyfélszolgálat: +36 82 810-542
 Értékesítés: +36 82 810-542
  +36 30 579-2213
 
     
E-mail: info@bazisinfo.hu