Rólunk

A Bázis Informatika Kft 2012-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Zimre István ügyvezető 1990-től szerviz-technikusként dolgozott, 2000-től IT megoldások kidolgozásában és értékesítésében vett részt. 2001-től informatikai igazságügyi szakértő, így az ügyészség és rendőrség munkáját is segítve tevékenykedik.

A Bázis Informatika Kft kezdetben kizárólag szolgáltatással foglalkozott (rendszerfelügyelet, szerverüzemeltetés, tanácsadás), majd a szolgáltatási szerződések keretein belül szerver számítógépeket is biztosítottunk ügyfeleink számára havi díjas konstrukcióban. Az eszközök a helyszínre kihelyezve jogtiszta szoftverekkel üzemelnek. Ügyfeleink igényeihez igazodva ma már nem csak szervereket, hanem PC-ket és egyéb IT eszközöket is tudunk biztosítani havi díjas konstrukcióban (banki ügyintézés nélkül). Vannak olyan eszközeink, melyeket 1-1 napra vagy akár 1-2 hétre is bérbe tudunk adni, ezzel is növelve ügyfeleink munkájának hatékonyságát. Ilyen eszközök pl. Projektor, multifunkciós nyomtató, Fluke hálózati analizátor mérőműszer (UTP, Optika), aggregátor, monitor. 2015-től értékesítési üzletággal bővítettük tevékenységünket. 2016-ban bemutatótermet nyitottunk és mellette létrehoztunk egy széles termékkínálatból álló raktárkészletet, ami ügyfeleink elvárásait és elégedettségét szolgálja.

Bemutatótermünkben új technológiákat, új termékeket tudunk bemutatni működés közben, így segítve a vállalkozások döntését a megfelelő eszközök kiválasztásához. Működés közben tudunk szemléltetni különböző monitorozó szoftvereket, rendszereket, melyek szintén az informatikai rendszerek üzemeltetését segítik, akár működési stabilitásra, akár adatbiztonságra van szükség. Jelenleg is nagy hangsúlyt fektetünk az adataink és a „felhő” funkciók biztonságos használatára, folyamatosan figyelemmel kísérjük a világcégek fejlesztéseit, az új és hatékony megoldásokat, melyeket azonnal közvetíteni tudunk ügyfeleink felé.

Az informatika egy nagyon széles területet foglal magába, amennyiben bármi kérdése volna, de nem tudja, kihez fordulhatna, kérem, keressen bennünket, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek       8:00 - 16:30

 

Linkgyüjtemény

Elérhetőségek

H-7400 Kaposvár,  Füredi u. 1.  
     
 Ügyvezető: +36 30 881-6070 
 Ügyfélszolgálat: +36 82 810-882
 Értékesítés: +36 82 810-542
  +36 30 579-2213
 
     
E-mail: info@bazisinfo.hu