Értékesítés

 

Számítástechnikai és biztonságtechnikai eszközök széles választékával várjuk kedves ügyfeleinket. Bemutatótermünkben – napjaink igényeinek megfelelően – működés közben tudjuk bemutatni a termékeket és az új megoldásokat. Saját raktárkészletünk széles termékválasztékkal rendelkezik, azonnal elvihetők és használatba vehetők a készülékek.

  

 

Előnyben részesítjük a minőségi gyártók eszközeit, a megbízhatóság és a hosszú (3-5 éves helyszíni) garanciát figyelembe véve összességében kisebb költségünk lesz, mintha a beszerzésnél 10%-al olcsóbban vásároltunk volna. Microsoft partnerként a legoptimálisabb megoldást tudjuk megtalálni ügyfeleink részére, mind költség, mind a megfelelő szoftverek területén.

Az asztali számítógépek, szerverek és notebook-ok mellett a perifériák (nyomtatók, monitorok, szünetmentesek, …) szerteágazó területén is otthon vagyunk. Kellékanyagok esetében ajánljuk a gyári tonereket és tintapatronokat, de jó minőségű után gyártott termékeket is raktárról tudunk kínálni. Microsoft és egyéb vírusvédelmi szoftvereket azonnal, névre szóló licenc-eket 1-2 napon belül tudunk biztosítani. Hálózati aktív és passzív eszközök szintén nagy választékban találhatók raktárkészletünkön. Sokszor a legbosszantóbb dolog az, mikor „filléres” kábelek miatt akadunk el a munkánkban, de most már ez sem lehet probléma. Jöjjön be hozzánk és válassza ki a megfelelő USB, HDMI vagy egyéb kábelét az önnek tetsző méretben.

 

 

 

 

Az informatika egy nagyon széles területet foglal magába, amennyiben bármi kérdése volna, de nem tudja, kihez fordulhatna, kérem, keressen bennünket, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 


 

M E G N Y I T O T T U N K !

 

 

Megnyitottuk bemutatótermünket, ahol – napjaink igényeinek megfelelően – működés közben tudjuk bemutatni a termékeket és az új megoldásokat. Saját raktárkészletünk széles termékválasztékkal rendelkezik, azonnal elvihetők és használatba vehetők a készülékek.

 

Működés közben tudunk bemutatni olyan megoldásokat, melyek egy informatikai rendszer hatékony és biztonságos üzemeltetését teszik lehetővé.

220V-os hálózat, valamint a szünetmentes áramforrások felügyelete.

Szünetmentes áramforrások monitorozását, illetve a rendszer áramellátásának a stabilitását lehet nyomon követni az egyik megoldásunkkal. Folyamatosan figyeli és dokumentálja az akkumulátorok állapotát, töltöttségét, bemeneti feszültség és frekvencia ingadozását. Jelzi a különböző kritikus eseményeket, és ennek megfelelő beavatkozást is automatizálni tudjuk. A működési problémák előrejelzése és a kritikus leállások elkerülése a cél, megóvva adatainkat, adatbázisainkat a sérüléstől és biztosítva a folyamatos munkavégzést a felhasználók részére. Utólag ki lehet elemezni a rögzített adatokat is, melyekből szintén fontos információkra lehet szert tenni az elmúlt időszakra és működésre vonatkozóan. A terhelés emelkedett-e (több PC lett rácsatlakoztatva)? Időnként megugró teljesítményfelvétel mutatkozik? (ki lehet deríteni, hogy porszívót vagy esetleg vízforralót is szoktak használni) Bizonytalanul működik a hálózat? (meg lehet állapítani a 220V-os áramellátás stabilitását vagy éppen a hibáját)…

Hálózati adatforgalom figyelése.

A megfelelő eszközökkel és szoftverrel folyamatosan lehet ellenőrizni a hálózati adatforgalom mennyiségét. A rendszer bevezetését követően kialakul egy alapállapot, melyhez viszonyítva lehet kontrollálni az adatforgalomban történő kirívó eseteket. Azonnal értesülünk róla, ha valamelyik gépen megugrik az adatforgalom, és beállítástól függően automatikusan vagy manuális beavatkozást követően lehet intézkedni. Meg lehet előzni, illetve meg lehet állítani az adatok illetéktelen kezekbe jutását (adatlopás, adatszivárgás), akár hálózaton belül, akár az internet felé történik az adatmozgás.

Saját raktárkészleten lévő termékek - a teljesség igénye nélkül...

Notebook-ok, monitorok, Szünetmentesek, Kellékanyagok (tinta, toner), Windows, Office, Víruskeresők, Hálózati aktív eszközök (switch, Wifi router, AccessPoint, Optikai mediakonverter, …), Hálózati passzív eszközök (UTP vagy FTP Cat5-Cat6 falkábelek, patch kábelek, Rack szekrények, Patch panel, optikai kábel, optikai patch kábel, …), IT kábelek számtalan csatlakozóval és méretben (USB, HDMI, DVI, VGA, UTP, …), Számítógép alkatrészek (winchester, memória, DVD író, tápegység, …), Kiegészítők (billentyűzet, egér, hangfal, notebook táska, …) és még sok más nélkülözhetetlen termék.

 

NÉZZEN BE HOZZÁNK ÉS KÉRJE SZAKÉRTŐINK SEGÍTSÉGÉT!

 

 
7400 KAPOSVÁR, SZENT IMRE U. 18. - BÁZIS INFORMATIKA
 
 

Nyitvatartás

  • Hétfő - Péntek       8:00 - 16:30

 

Linkgyüjtemény

Elérhetőségek

H-7400 Kaposvár,  Szent Imre u. 18.  
     
 Ügyvezető: +36 30 881-6070 
 Ügyfélszolgálat: +36 82 810-542
 Értékesítés: +36 82 810-542
  +36 30 579-2213
 
     
E-mail: info@bazisinfo.hu